07.02.2021


Коника Минолта представи и пусна на пазара новата си bizhub C257i 

 

Многофункционалният цветен принтер bizhub C257i e ниско бюджетен модел от ново поколение на Konica Minolta, който се отличава с отлична покупна цена и изключителна функционалност. Това е наследника на бюджетния модел Konica Minolta bizhub C227, който също беше доста изгоден. В устройството са направени промени в дизайна, благодарение на което то поддържа 256gm2 хартия и използва по-ефективни тонери с капацитет до 24 000 страници, както черен, така и във всички останали цветни тонери. Сред модификациите е подобрение в скоростта на сканиране, които предоставя до 55 листа в минута. Скоростта на печат е 25 страници в минута. Машината има по-бърз интерфейс и по-високи параметри на вътрешния хардуер, включително вградената памет от 6.144MB. Благодарение на вградения и 256GB , SSD диск, устройството зарежда системата по-бързо. Konica Minolta Bizhub C257i бързо отпечатва от PDF, XPS, JPEG, TIFF, PS и PCL файлове. Изходящата  тава за събиране на разпечатки може да приеме до 250 листа. Максималното натоварване на устройството е 125 000 страници на месец. Големият, лесен за четене цветен панел осигурява безпроблемен преглед в реално време на сканирани оригинали, като същевременно ви позволява да ги проверите преди изпращане.

Това многофункционално устройство от продуктовата линия bizhub i-Series, предлага по-бърза, по-интелигентна технология за печат в офиса и служи като интелигентно решение, което свързват работното място по-ефективно и сигурно. 

Ето какви са разликите с предходния модел:

1. Чрез подобряване на цялостната производителност на системата, подобрява се и производителността на решения като IWS (Internal Web Server).

  • Оборудван с високопроизводителен четириядрен процесор "Cortex A72 CPU Quad Core". Процесорът на предишната машина беше двуядрен 1,2 GHz, докато настоящият процесор е 1,6 GHz четириядрен.
  • Със стандартна памет от 6 GB: подобрява ефективността на обработката на големи и сложни данни
  • Предоставяне на високоскоростен SSD: подобрява производителността на въвеждане / извеждане на данни

2. Двустранно автоматично листоподаващо устройство(RADF) за 130 оригинала, в сравнение с предишната Konica Minolta bizhub C227 са за 100.

3. 2 броя входящи чекмиджета за хартия с формат A5-A3, а при bizhub C227 тава едно е с максимален формат А4.

4. По-голям капацитет на тонерите, което е предпоставка за по-ниска цена на изработено копие.

6. По-висока скорост на печат до 25 копия в минута.

7. По-висока скорост на сканиране до 55 изображения в минута.

8. Към модела вече може да се добави финишираща опция FS 539SD

 

Научи повече

 

Ето какво са преимуществата на Konica Minolta Bizhub C257i спрямо другите производители в този клас: