Вярваме в това, което правим


 

Кои сме ние

ЕМ ПИ ЕС ЕООД е създадена през 2016 г. с цел да се превърне във водещ доставчик на цялостни решения в областта на документопотока, подходящи за всякакъв тип бизнес. През последните години постигнахме значим ръст, натрупахме богат опит и помогнахме на много компании и публични институции да въведат иновативни информационни и комуникационни технологии като същевременно те намалиха разходите си и подобриха информационната си сигурност. Работим упорито и професионално, за да сме полезни на клиентите, като им предоставяме висококачествени продукти и услуги в областта на печата, организиране на електронни архиви и разработване на дигитални бизнес процеси. Убедени сме, че това ще осигури необходимото развитие на компанията, за да служи на хората в нея, партьори и клиенти.

 

Мисия и визия

Мисията на ЕМ ПИ ЕС ЕООД е да предоставя цялостни съвременни решения за печат, сканиране и управление на документи чрез надеждност и професионален подход. Ние искаме да бъдем верен партньор за постигането на оптимални резултати и извличане на максимална полза за всеки клиент. Постепенно и упорито вървим към постигане на целта си и вече сме една от водещите компания в нашия сегмент. Продължаваме да усъвършенстваме и допълваме предлаганите услуги, за да можем винаги да предоставяме най-новите решения на нашите клиенти. Затова постигането на успех на всеки доверил ни се партньор се превръща в наша мисия. Чрез модерни и ефективни решения в сферата на документооборота, с гарантирана поддръжка и възможност за надграждане, ние допринасяме за добрия бизнес климат. 

Сфери на дейност

Системи за печат e решение, което представлява централизирана услуга за печат, копиране и сканиране като интеграцията преминава от доставката на надежден хардуер за групово ползване, през въвеждане на различни софтуерни системи за повишаване на ефективността им и завършва с пълно обслужване, чрез отдалечен мониторинг за целия период на договора.

Решението ни Електронен архив  предоставя възможност за “дематериализация” на хартиени документите и преминаване към работа с техните дигитални копия като реализазията му е комплекс от висок клас професионална сканираща техника и софтуерни приложения за обработка, извличане на символи и индексиране на изображения.

Дигитална трансформация не е само сканиране, индексиране и архивиране на документите, а е цялостна система за тяхното управление и обхваща целия цикъл със задължителните атрибути на системи за управление на документите - колаборация, правата на достъп, процеси (Work Flow), сигурност и одитен процес.
 

Дълготрайните връзки са това,

което ни движи

 

В днешния динамичен свят, движещите сили за успеха са трайните взаимоотношения и постоянното надграждане. Уверени сме, че клиентите усещат стремежа ни към това и ни разпознават като коректен партньор, каквато е нашата мисия. Стремим се да бъдем българска фирма на световно ниво, без компромиси в качеството. Постоянно въвеждаме доказани, добри практики в организацията на процесите така, че нашите клиенти и контрагенти да ни разпознават като надежден и стабилен съюзник. Предоставяме на клиентите си цялостни решения, зад които можем да сложим своето име и да гарантираме във времето, че това е правилното за Вас. Ние търсим сътрудничество в дългосрочен план, а това означава сигурност и спокойствие за Вас. Не става въпрос за печалби и бизнес показатели, става въпрос за изграждането на силни дълготрайни връзки.

 

Партньорства 

ЕМ ПИ ЕС ЕООД има изградени дългогодишни партньорства с водещите световни производители на оборудване за печат и сканиране, както и софтуерни продукти за подобрение и регулиране на тези процеси. Стратегическото сътрудничество с производителите и техните представителства в България е гаранция за поддържане на високи стандарти за качество и изпълнение, достъп до най-новите технологии и поддържане на конкурентни цени.

 

 

"Официален дистрибутор и гаранционен център за България" на Olivetti  

 

за цялата гама монохромни и цветни многофункционални устройства, принтери и копирни машини, консумативи и резервни части, както и свързаните с тях решения за управлeние на процесите.

 

"Оторизиран доставчик и сертифициран интегратор за България" на PaperCut 

 

и като такъв има възможността за продажба, инсталация, конфигурация и консултации относно проектирането и реализацията на цялостни решения за печат, базирани на технологията. Компанията разполага със сертифицирани от производителя и високо квалифицирани специалисти.

 

"Оторизиран партньор и гаранционен сервиз за България" на Konica Minolta

 

за бизнес продукти и решения и като такъв предлага цялата гама монохромни и цветни многофункционални устройства, принтери и консумативи, както и свързаните с тях решения за управлeние на процесите.

 

"Премиум бизнес партньор и оторизиран сервиз за България" на Brother 

 

и като такъв предлага цялата гама от монохромни и цветни многофункционални устройства, принтери и консумативи, подходящи за всяка организация, независимо от нейната големина или пазарен сектор.

Екип

Ключът към успех на всяка компания са нейните хора. Екипът ни е с дългогодишен опит, с изградени и утвърдени отношения с всички представителства и доставчици на българския пазар. От самото начало ЕМ ПИ ЕС ЕООД привлече едни най-добрите специалисти в областта като комбинация от тях с добро управление и визия, позволява да предоставяме на клиентите най-добрите услуги. В компанията работят експерти, които специализират в областта на съвременните комуникационни технологии, хардуера и софтуера като преминават регулярно през сертификационни курсове при официалните ни партньори. В компанията има цялостна програма за обучение, включваща вътрешнофирмено обучение и специализирано обучение в страната и чужбина.
ЕМ ПИ ЕС ЕООД предлага на своите настоящи и бъдещи служители привлекателни възможности за работа и социални придобивки, които допринасят за добра мотивация и развитие.

 

Защо да изберете ЕМ ПИ ЕС ЕООД

Иновация

Иновацията е от съществено значение за работата, която ЕМ ПИ ЕС ЕООД извършва. Нашите решения са адаптирани към всеки индивидуален проект. Използваме последните достъпни технологии и всички ресурси, с които разполагаме, за да гарантираме оптимални решения и да се справим дори с най-сериозните предизвикателства.

Технологична независимост

Ние не зависим от определено оборудване или технологичен производител, затова винаги можем да предоставим на клиентите си най-добрата комбинация от съществуващи технологии и продукти, пригодени към техните конкретни потребности.

Намаляване на разходи

Единственият истински критерий за успех, по който оценяваме проектите, са спестяванията, които клиентите ни успяват да постигнат. Като надежден партньор, ние от ЕМ ПИ ЕС ЕООД гарантираме тези икономии на клиентите си и изпълняваме обещанията си с прецизност и коректност.

Екологичност

Опазването на околната среда и намаляването на въглеродните емисии са важни за нас. Стремим се проектите и мерките, които внедряваме, да са от полза не само за нашите клиенти, но и за по-големи общности. Дългият експлоатационен срок на решенията означава, че създаваме положителен ефект за десетилетия напред.