Малък и среден бизнес

За малкия и среден бизнес, намаляването на разходите от различно естество, е от ключово значение. В малкия и среден бизнес, чрез проекти за унифициране и централизиране на печатната инфраструктура, успяхме да намалим значително разходите, да подобрим работната среда и да повишим работоспособността на служителите. ЕМ ПИ ЕС ЕООД разбира необходимостта от безпроблемни и надеждни решения, които да осигурят подобрения, без да нарушат обичайната работа, удобството и спокойствието на служителите. Ето защо адаптираме решенията си конкретно за бизнеса на клиента и успяваме да ги реализираме с минимални неудобства, вземайки предвид конкретните нужди на служителите. Предимството за клиента е, че освен финансиране, ЕМ ПИ ЕС ЕООД предоставя своя опит и ноу-хау за проекта като гарантира най-добрите решения за намаляване на разходите и подобряване на ефикасността и надеждността.

Екипът на ЕМ ПИ ЕС ЕООД включва висококвалифицирани инженери с дългогодишен опит и актуалнa сертификация, което им позволява да решават успешно различните предизвикателства на различните клиенти. Така можем да предлагаме услуги и да отговаряме на нуждите на много и различни клиенти, тъй като всеки проект и клиент е уникален. 

Благодарение на опита ни от предишни проекти, специализирания екип от експерти и ангажираността ни към технолгичното развитие, ЕМ ПИ ЕС ЕООД може да осигури на вашата компания възможността за подобряване на ефективността и намаляване на разходите в областа на печата и управлението на физическите архиви.

 

Референтни проекти и клиенти

Комак Медикал ЕООД

 

"Пълен аутсорс на печата."

Oписание:

Доставка на копирни машини Konica Minolta, предоставяне на услуги по управление на печата с решението PaperCut MF и пълно сервизно обслужване. 

Интертек ВА ЕООД

"Булгартел" АД 

 

"Наемане на копирна техника Olivetti и софтуер за управление на печата PaperCut MF."

Oписание:

Доставка, чрез наемане, на копирни машини Olivetti, свърването им към ценрализирана конзола за управление на печата PaperCut MF и осигуряване на облачен мониторинг Princity

Интертек ВА ЕООД

Интертек ВА ЕООД

 

"Наемане на копирна техника и решение за управление на печата PaperCut MF за период от 60 месеца."

Oписание:

Разполагане на две копирни машини Konica Minolta, оборудвани с карточетци и свърването им към ценрализирана конзола за управление на печата PaperCut MF. Подсигурена поддръжка по принципа "Цена на копие".

Тайтън Машинъри България ЕАДТайтън Машинъри България ЕАД

 

"Наемане на печатащи устройства с марката Konica Minolta и Brother за период  60 месеца"

Oписание:

Разполагане на печатаща техника с ниска стойност на TCO и подсигурена поддръжка по принципа "Цена на копие", с помощта на облачен мониторинг. Проектът обхваща централен офис в гр. София и регионалните офиси в страната.

Тотал България ЕООДТотал България ЕООД

 

"Наемане на копирна техника с марката Konica Minolta"

Oписание:

Разполагане на копирни машини Konica Minolta за групово ползване в офисите на компанията. Предоставяне на техника за ползване  на кораби на „Тотал Е&П България”, за да изпълнява плана си за търсене на газ и нефт в блок „Хан Аспарух” в Черно море.

 

Имаш въпроси?
Свържи се с нас на:
+359 2 42 70 892 [email protected]
Изпрати запитване