Малък и среден бизнес

За малкия и среден бизнес, намаляването на разходите от различно естество, е от ключово значение. В малкия и среден бизнес, чрез проекти за унифициране и централизиране на печатната инфраструктура, успяхме да намалим значително разходите, да подобрим работната среда и да повишим работоспособността на служителите. ЕМ ПИ ЕС ЕООД разбира необходимостта от безпроблемни и надеждни решения, които да осигурят подобрения, без да нарушат обичайната работа, удобството и спокойствието на служителите. Ето защо адаптираме решенията си конкретно за бизнеса на клиента и успяваме да ги реализираме с минимални неудобства, вземайки предвид конкретните нужди на служителите. Предимството за клиента е, че освен финансиране, ЕМ ПИ ЕС ЕООД предоставя своя опит и ноу-хау за проекта като гарантира най-добрите решения за намаляване на разходите и подобряване на ефикасността и надеждността.

Екипът на ЕМ ПИ ЕС ЕООД включва висококвалифицирани инженери с дългогодишен опит и актуалнa сертификация, което им позволява да решават успешно различните предизвикателства на различните клиенти. Така можем да предлагаме услуги и да отговаряме на нуждите на много и различни клиенти, тъй като всеки проект и клиент е уникален. 

Благодарение на опита ни от предишни проекти, специализирания екип от експерти и ангажираността ни към технолгичното развитие, ЕМ ПИ ЕС ЕООД може да осигури на вашата компания възможността за подобряване на ефективността и намаляване на разходите в областа на печата и управлението на физическите архиви.

 

Референтни проекти и клиенти

Интертек ВА ЕООД

"Булгартел" АД 

2021 г.

"Наемане на копирна техника Olivetti и софтуер за управление на печата PaperCut MF."

Oписание:

Доставка, чрез наемане, на копирни машини Olivetti, свърването им към ценрализирана конзола за управление на печата PaperCut MF и осигуряване на облачен мониторинг Princity

Интертек ВА ЕООД

Конфедерация на независимите синдикати в България 

2021 г.

"Изграждане и пълна сервизна подръжка на централизирана система за печат PaperCut MF ."

Oписание:

Разполагане на копирни машини Konica Minolta  за групово ползване и интеграция на софтуер за управление на печата PaperCut MF. Подсигурена поддръжка по принципа "Цена на копие" и облачен мониторинг Princity.

НСБАЛХЗ

Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания

2020 г.

"Комплексна услуга за пълна сервизна поддръжка на печатаща техника."

Oписание:

Сервизна обслужване на цялата печатна инфраструктура, с включена доставка на консумативи и резервни части, и изграждане на хибридна система за управление на печата, комбинация от PaperCut MF и SafeQ

Интертек ВА ЕООД

Интертек ВА ЕООД

2019 г.

"Наемане на копирна техника и решение за управление на печата PaperCut MF за период от 60 месеца."

Oписание:

Разполагане на две копирни машини Konica Minolta, оборудвани с карточетци и свърването им към ценрализирана конзола за управление на печата PaperCut MF. Подсигурена поддръжка по принципа "Цена на копие".

Тайтън Машинъри България ЕАДТайтън Машинъри България ЕАД

2018 г.

"Наемане на печатащи устройства с марката Konica Minolta и Brother за период  60 месеца"

Oписание:

Разполагане на печатаща техника с ниска стойност на TCO и подсигурена поддръжка по принципа "Цена на копие", с помощта на облачен мониторинг. Проектът обхваща централен офис в гр. София и регионалните офиси в страната.

Тотал България ЕООДТотал България ЕООД

2018 г.

"Наемане на копирна техника с марката Konica Minolta"

Oписание:

Разполагане на копирни машини Konica Minolta за групово ползване в офисите на компанията. Предоставяне на техника за ползване  на кораби на „Тотал Е&П България”, за да изпълнява плана си за търсене на газ и нефт в блок „Хан Аспарух” в Черно море.

 

Имаш въпроси?
Свържи се с нас на:
+359 2 42 70 892 sales@mpsbulgaria.com
Изпрати запитване