Корпоративен бизнес

ЕМ ПИ ЕС ЕООД е доверен и надежден партньор на големи корпорации от различни области на бизнеса. Благодарение на задълбочените си познания в областта на създаването и обработката на документи, сме помогнали на множество партньори да подобрят начина си на работа и да постигнат икономии и контрол над своята печатна инфраструктура. Обхващаме целия процес - от обследване на топография, моментни разходи, през разработване на проекта, изграждане и пускане в експлоатация, до поддръжка на централизираните Системи за печат. За целия срок на договора, ЕМ ПИ ЕС ЕООД гарантира функционалността на внедреното решение. Всяко решение е съобразено с конкретните нужди на клиента и гарантира устойчивостта и комфорта, което е един от водещите ни приоритети.

Екипът на ЕМ ПИ ЕС ЕООД включва висококвалифицирани инженери с дългогодишен опит и актуални сертификации, което им позволява да решават успешно различните предизвикателства на различните клиенти. Така можем да предлагаме услуги и да отговаряме на нуждите на много и различни клиенти. Всеки проект и клиент са уникални. Благодарение на опита ни от предишни проекти, специализирания екип от експерти и ангажираността ни към технологичното развитие, ние можем да осигурим на вашия бизнес подобряване на ефективността и намаляване на разходите в областта на печата и управлението на физическите архиви.

Проектите, които ЕМ ПИ ЕС ЕООД изпълнява за клиентите си, се основават на извършените анализи и дават възможност на клиентите да постигнат значително намаляване на разходите за печат, веднага след като проектът е въведен в експлоатация.

Референтни проекти и клиенти

УниКредит БулбанкУниКредит Булбанк

 

"Доставка на многофункционални устройства с марката Konica Minolta и Brother и интеграция на софтуер за управление на печата PaperCut MF. Пълна гаранционна поддръжка на хардуер и софтуер за период от 5 години."

Описание:

Съвместен проект с Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД.

Зора ММС ООДЗора ММС ООД

 

"Обезпечаване на печата в цялата търговска мрежа с многофункционални устройства Brother и интеграция на софтуер за отдалечен мониторинг. 

Описание:

Доставка и пускане в експлоатация на печатащи устройства Brother 5 серия. Пълна техническа гаранционна и извънгаранционна поддръжка посредством BRAdmin Professional.

ЛЕМ България ЕООД

2017 г.

"Наемане на централизирана система за печат за период от 60 месеца"

Описание:

Предоставяне на високоскоростни копирни машини и софтуерни продукти за контрол на печата и интеграцията им към производствените процеси. Осигуряване на 24/7 техническа поддръжка чрез облачно наблюдение за подсигуряване на непрекъсваемост на производството на завода.

 

Имаш въпроси?
Свържи се с нас на:
+359 2 42 70 892 [email protected]
Изпрати запитване