Образование

ЕМ ПИ ЕС ЕООД е доверен и надежден партньор на различен тип образователни учреждения в България. Продуктите ни помагат за въвеждането на лесен печат от всяко устройство като информацията на ученици и студенти остава конфеденциална, чрез криптиране и защита с водни знаци и цифрови подписи. Мениджмънтът ще успее да поддържа разходите по печата ниски, с пълна видимост и проследимост, чрез вградени отчети по всички дейности свързани с печата на софтуерите за управление на печата. В същото време ще подсигурим на учещите да печатат безпроблемно от всяко устройство, навсякъде и по всяко време - без да са необходими допълнителни приложения. Екипът на ЕМ ПИ ЕС ЕООД включва висококвалифицирани инженери с дългогодишен опит и актуалнa сертификация, което им позволява да интегрират удобен за употреба инструмент за учители, студенти и ИТ персонал, включващ мощни интеграции на Google, ползване на смартфони, таблети, Chromebook, сканиране направо в облака и търсене и редактиране на документи с OCR (оптично разпознаване на знаци).

Благодарение на опита ни от предишни проекти, специализираният екип от експерти и ангажираността ни към технолгичното развитие, ние можем да осигурим на вашата институция възможността за подобряване на ефективността и намаляване на разходите в областта на печата и управлението на физическите архиви. Проектите, които ЕМ ПИ ЕС ЕООД изпълнява за клиентите си, се основават на извършените анализи и дават възможност на клиентите да постигнат значително намаляване на разходите за печат веднага след като проектът е въведен в експлоатация.

 

Референтни проекти и клиенти

Частно средно училище "Цар Симеон Велики"

 

"Предоставяне на цялостно решение за печат, съобразено с Google Workspace for Education среда."

Описание:

Изграждане на система за централизиран печат PaperCut MF, която предоставя възможност за интеграция на потребители от директория на Google Workspace, ползване на Chrombook и директно сканиране към лично облачно пространство в Google Drive. 

Национално музикално училище "Любомир Пипков"

 

"Аутсорс на печатните услуги с мултифункционални принтери от марката Brother"

Описание:

Предоставяне на високоскоростни черно-бели печатащи устройства и осигуряване на пълната им техническа поддръжка, по принципа цена на копие за целия период на договора. Техниката е под постоянно облачно базирано наблюдение благодарение на софтуерно приложение Princity 

 

Имаш въпроси?
Свържи се с нас на:
+359 2 42 70 892 [email protected]
Изпрати запитване