03.03.2023

Новата гама скенери на Brother предоставя на клиентите прецизно сканиране за големи обеми, усъвършенствана обработка на изображения и набор от опции за оптимизация на документи и интелигентни работени процеси. Всяка машина е проектирана с мисъл за клиентите, включваща опростен, но издръжлив корпус и пакет от професионален софтуер, който да отговаря на различните изисквания на бизнеса.

Новата серия отговарят на всички бизнес изисквания - от модел за широкомащабни операции и големи натоварвания, до машини идеални за домашна или малка офис употреба. Така че, независимо дали става въпрос за двустранно A4, визитни картички или касови бележки, клиентите могат да са сигурни, че ще намерят своето решение за сканиране.

Brother осигури за България достатъчни количества от новите модели високопроизводителни настолни сканиращи устройства, които можете да закупите от нас.

Ето и моделите:

Brother ADS-4100 предлага двустранно сканиране до 70 изображения в минута, автоматично подаващо устройство за 60 листа (ADF) и усъвършенствана обработка на изображения.

Brother ADS-4300N е малко по-бърз, тъй като има двустранно сканиране до 80 изображения в минута и 80-листов автоматичен подавач на документи (ADF). Освен това има 3 конфигурируеми бързи клавиша, усъвършенствана обработка на изображения и партидно сканиране плюс ултразвуков сензор за многократно подаване и превключвател за разделяне.

Brother ADS-4500W има двустранно сканиране до 70 изображения в минута и автоматично подаващо устройство за 60 листа (ADF). Има 7,1 cm сензорен екран с 20 конфигурируеми преки пътища и предлага Superspeed USB3.0 и сканиране директно към USB хост, както и усъвършенствана обработка на изображения и автоматично стартиране на сканиране.

Brother ADS-4700W предлага повече функционалности. Освен двустранно сканиране до 80 изображения в минута и автоматично подаващо устройство за 80 листа (ADF), има 10,9 cm сензорен екран с 56 конфигурируеми преки пътища, персонализирано изживяване за много потребители, защитено споделяне на работни групи, усъвършенствана обработка на изображения и партида сканиране, както и автоматично стартиране на сканиране, ултразвуков сензор за подаване, превключвател за разделяне, функция за преглед на сканиране и CIS аларма за почистване.

Brother ADS-4900W е най-бързият от серията с двустранно сканиране до 130 изображения в минута. Освен това има ефективно автоматично подаващо устройство за 100 листа (ADF), 10,9 cm сензорен екран с 56 конфигурируеми преки пътища, персонализирано изживяване за много потребители, защитено споделяне на работни групи, разширена обработка на изображения и пакетно сканиране. Освен това има автоматично стартиране на сканиране, сензор за подаване, превключвател за разделяне, функция за предварителен преглед на сканиране и CIS аларма за почистване.

 

 

Не се колебайте да се свържете с нас:

ТУК