Представяне на i-СЕРИЯТА bizhub ОТ KONICA MINOLTA
04.11.2020


Коника Минолта представи и пусна на пазара новата си серия черно-бели мултифункционални устройства i-series.

 

Konica Minolta Business Solutions, Inc. (Konica Minolta), един от лидерите в печатните технологии от световна класа, разшири своята bizhub® i-Series с пускането на шест нови черно-бели мултифункционални принтери A3 (МФУ). Новите многофункционални устройства bizhub 750i, 650i, 550i, 450i, 360i и 300i предлагат функционалност с полезни функции за работни места с нужди от печат, вариращи от нисък до голям обем, които не изискват цветен печат.

Konica Minolta разширява портфолиото си в сегмента с добавянето на 75ppm 750i, скорост, която не е налична в предишната му монохромна MFP гама. Подобно на всички модели от продуктовата линия bizhub i-Series, новите устройства отговарят на широк спектър от нужди на бизнеса, като предлагат прост, удобен и сигурен интелигентен технологичен център за увеличаване на офис свързаността.

Вижте предложенията ни за:

Konica Minolta bizhub 300i, мултифункционално устройство A3 формат

30 ppm

100 ipm с DF-632 

DK-516x

Научи повече

 

Бяха пуснати на пазара и три нови модела черно-бели мултифункционални принтери A4 (МФУ), който предлагат комбинация от изключително елегантен дизайн, функционалност и пълна интеграция към софтуерни решения за управляеми услуги за печат.Това са многофункционалните устройства bizhub 4700i, 4050i, 4750i.

Вижте предложенията ни за:

Konica Minolta bizhub 4050i, мултифункционално устройство А4 формат

40 ppm

90 ipm 

Научи повече

 

Просто

Всички нови монохромни устройства са базирани на платформата bizhub i-Series, със същия модерен дизайн и лесна работа като цветната линия, за да се осигури еднаквост в работата и интегрирането на решения и услуги. Подобреният потребителски интерфейс позволява да се изпълняват задачи бързо и лесно и с по-малко натискания на клавиши. Монохромните устройства i-series bizhub предлагат използваемостта, която клиентите очакват от цялата гама на печатащи устройства на Коника Минолта. По този начин унифицират целия потребителски интерфейс като последователно потребителско изживяване.

Устройствата отразяват точно функционалността на цветните версии, с изключение на контролера Fiery и свързания софтуер. Няма нужда от обучение, тъй като възможностите са еднакви по цялата линия на bizhub i-Series.

Големият плаващ 10-инчов сензорен панел в таблетен стил с ъгъл на наклона от 26 ° до 90 ° осигурява удобна достъпност и работа за всички потребители със стандартна функционалност за персонализиране, както и чрез опционалния MarketPlace UI Builder, Personalize and Personalize's Follow-You Persona. Лесната, безконтактна достъпност се осигурява чрез приложението за дистанционен достъп bizhub, което позволява отдалечени операции на MFP панел, въвеждане на данни и импортиране на сканирани данни от удобството на мобилно и таблетно устройство.

Като доказателство за своя дизайн и лесна експлоатация, i-Series наскоро бе признат от Keypoint Intelligence за получател на наградата BLI PaceSetter 2020-21 в Лесно използване: Бе отбелязано, че лекотата на използване е критичен фактор в дизайна на продукта и разработка за Konica Minolta и тя „направи своя отпечатък с иновации за подобряване на използваемостта“.

Сигурно

Като разширение на bizhub i-Series, монохромните устройства предлагат и най-високите вградени стандарти за сигурност с допълнителни опции за пълна настройка на защитата. Данните са защитени и надеждно достъпни чрез пластов подход, за да се гарантира крайната защита срещу всяка потенциална заплаха.

SSD (SSD) предлага по-голяма сигурност от традиционното устройство с твърд диск, като използва флаш памет вместо магнитно съхранение, което може да не изтрие напълно изтритите данни. В допълнение, всички SSL комуникации са криптирани чрез високо защитен алгоритъм за криптиране. Всички модели i-Series са съвместими с GDPR и сертифицирани по ISO 15408 HCD-PP, като гарантират, че са спазени всички стандарти за поверителност на данните и изискванията за сигурност на крайните точки.

Освен това, чрез услугите bizhub SECURE, защитата е съобразена с конкретни нужди чрез криптиране на данни, заключени пароли, защитен достъп и мрежови настройки на устройството. Незадължителният антивирусен софтуер BitDefender® предпазва от вируси и злонамерен софтуер чрез сканиране на входящи и изходящи данни, добавяйки още един защитен слой за защита на екосистемата на бизнеса.

Удобно

Потребителите на новите монохромни устройства ще се насладят на много от удобните функции, предлагани от линията i-Series.

На устройството за двойно сканиране(Dual scan document feeder DF-714) са въведени нови функции за меко затваряне и стандартно засичане с двойно подаване, за да се избегне задръстване на хартията, когато носителят се слепи. Времето за първо копиране и загряване също са намалени, за да спестите време. Опционалният интелигентен сензор за мултимедия, разработен изключително от Konica Minolta, автоматично разпознава теглото на медията и прави необходимите корекции, като рационализира превключването между носителите. Подобрената кутия за отпадъчен тонер елиминира разливите при подмяна на касетите. Проектиран да консумира минимална мощност, докато принтерът не се използва, i-Series е една от най-енергоспестяващите многофункционални устройства в индустрията.

Като част от портфолиото от мултифункционални устройства на Konica Minolta от следващо поколение, предназначено да улесни цифровите работни потоци, новите монохромни многофункционални устройства също са проектирани да работят със сложни инструменти за работен процес, като Dispatcher Suite на Konica Minolta, също наслоени от опции за сигурност чрез услугите на bizhub SECURE. Това позволява на бизнеса да има ефективно управление на печата и усъвършенстван работен процес на документи, като същевременно поддържа защитата на документите.

 

Виж видео