03.01.2021

Безплатно BYOD решение като алтернатива на Google Cloud Print

 

 

 

 

Заменихме Google Cloud Print с иновативната технология за облачен печат PaperCut Mobility Print. Потребителите на Chromebook и Windows могат да печатат дистанционно и извън мрежата, като изпращат задания за печат през интернет (очаквайте поддръжката на Mac много скоро). Мобилният печат също така позволява лесно локално отпечатване от BYO iPad, iPhone, Android, Windows, Chromebook и Mac устройства.

 

 

Как работи?

 

Изтеглете и инсталирайте Mobility Print на виртуална машина или компютър, който има достъп до вашите принтери. Внедрете с Google Workspace или споделете връзка за настройка с потребителите си, за да ги преведете през няколко стъпки, за да получите достъп до вашите принтери.
Не е лошо за нещо, което е 100% безплатно!
 

Лесен за използване и с богат на функции

 

 

Chromebook и не само
Автоматично инсталирайте драйвери за принтер, за да печатате от устройства Chromebook, iPad, iPhone, Mac, Windows и Android. 
Отпечатване на естествен потребителски интерфейс
Натиснете CTRL + P или ‘print’ направо в интерфейса на устройството, за да активирате лесен, функционален печат от всяко приложение.
Лесна самонастройка за потребители
Насочете потребителите към страница за самонастройка, за да намерят сами споделените мрежови принтери и да облекчат натоварването на вашия ИТ екип.
Cloud Print - Използвайте интернет, за да печатате дистанционно и извън мрежата от Chromebook и устройства с Windows (поддръжката на Mac скоро).

 

 

 

Защо Mobility Print е безплатен

 

Ние сме щастливи да ви предложим лесно BYOD отпечатване за всички. Това е просто решение, което разглеждаме като основна нужда от печат.

За всички клиенти на Mobility Print, които в бъдеще ще искат да използват  услугите ни за управление на печат, за да проследяват и контролират печата или искат допълнителна поддръжка, ние предлагаме различни платени продукти.

 

 

 

Глобално доказан и предпочитан

 

 

 

Над 10 милиона души с радост използват Mobility Print по целия свят - от големи предприятия и адвокатски кантори до големи и малки училища.

И за наш късмет, ИТ администраторите са прекалено щастливи да споделят страхотния си опит в Reddit, EduGeek, Spiceworks и много други източници за технологични решения.

 

 

 

Направете повече с вашия ОБЛАЧЕН ПЕЧАТ


Мобилният печат използва мощни функции и технологии, за да ви помогне да извлечете максимума от ежедневния печат всеки ден.
Вече е налична бета версия на Chromebook и Windows *
Мобилният печат използва облачната услуга на PaperCut, за да поддържа потребителите да печатат, когато са извън вашата мрежа или в ненадеждна мрежа за гости.

Сигурен печат

Заданията за печат и метаданните се изпращат, чрез криптирана peer-to-peer връзка. Също така няма нужда да отваряте входящи защитни стени към вашия сървър.

Бърз печат

Продължава да отпечатва мълниеносно във всеки сценарий: заданията остават локални, когато е възможно, а доставката „peer-to-peer“ през интернет по възможно най-бързия път.

Лесен печат

Подобно на локалния печат, натиснете CTRL + P или ‘print’ направо в интерфейса на устройството, за да активирате лесен, функционален печат от всяко приложение.

 

Съвместим с PaperCut NG и PaperCut MF

 

  • Получавайте пълна видимост кой какво, къде и кога печата на всички BYOD устройства.
  • С платените продукти на Papercut, ще имате пълен контрол и прозрачност, за да допълвате несравним мобилен печат.
  • Намалете разходите с подробни отчети, разпределени квоти и политики за печат като черно-бяло и дуплекс.
  • Повишете сигурността, като изисквате сигурно удостоверяване или просто плъзгане на ID / значка, за да освободите всяка задача за печат.

Вижте допълнителни ресурси за продукта

Видео Брошура Видео Papercut