21.11.2023

Повечето доставчици на MPS услуги не разработват свой решения, които да подобрят сигурността на документите. Клиентите нямат инструменти, чрез които да проверят дали служителите копират, сканират или принтират документи с конфиденциално съдържание.

За да покрием високите изисквания на клиентите си, ние разработихме такова решение. Обединихме възможностите на устройствата Konica Minolta IT6 platform и софтуера DocSlide.

Предизвикателството:

Задачата ни беше клиента да бъда предупреждаван, когато бъдат открити определени думи или фрази във всички документи, преминали през печатащите устройства. И това трябваше да се случва без да има забавяне или затруднение на работата на потребителите. Основното предизвикателство за нас беше как да одитираме процеса на копиране.

Резултатът:

Администратор на клиента получава известия, когато потребител се опита да отпечата, сканира или копира "забранен" документ. Разбира се, известието съдържа информация за потребителя, дата и час, име на устройството и документа. Така се поддържа изключителен контрол върху сигурността на документи и се предприемат незабавни действия, за да предотвратяване на потенциални нарушения.

 

Не правете компромис със сигурността на документите. Вземете предпазни мерки при печат, копиране и сканиране.

За да осигурете най-добрата защита за вашата чувствителна информация, не се колебайте да се свържете с нас!