10.03.2022

Когато изберете решението за управляеми услуги за печат PaperCut можете да бъдете сигурни, че избирате лидера на пазара. Водещият експерт в индустрията IDC, наскоро определи PaperCut за лидер в своя IDC MarketScape: Worldwide Print Management Solutions Independent Software 2021 Vendor Assessment (Doc #US47348521, декември 2021 г.).

International Data Corporation (IDC) е водещият глобален доставчик на пазарни проучвания и консултантски услуги за информационни и комуникации технологии. Задълбочените количествени и качествени доклади на IDC MarketScape дават възможност да се идентифицират силните предложения в ИКТ индустрията и са водещ инструмент за оценка на технологии и доставчици. ИКТ вендори са оценявани с помощта на строга методология, която представлява не е само пазарен дял, а дава ясна сравнителна рамка на продуктите и услугите, възможностите и стратегиите, както и на настоящите и бъдещите фактори за пазарен успех.

PaperCut е позициониран в категорията Лидери, демонстрирайки сила във всички области, както на стратегията, така и на способностите. Можете да сте спокойни, че с решението PaperCut MF нуждите ви ще са в съответствие с изискванията на бързо развиващите се технологии за следващите от 3 до 5 години. В извадката от оценката на IDC MarketScape ще намерите информация, която да подкрепя и ръководи вашите стратегически и ИТ решения.

Извадката от пълният отчет се нарича: IDC MarketScape: Worldwide Print Management Solutions Independent Software 2021 Vendor Assessment (Doc #US47348521, декември 2021 г.) и може да я прочетете:

ТУК