Добра новина - PaperCut 20.0 вече е наличен
17.08.2020


Chromebook, G Suite, Google Drive, Google Docs ... Вие и вашите колеги обичате да използвате удобни инструменти на Google. Сега можете да печатате с тях.

 

PaperCut и пълна интеграция с G Suite

 

PaperCut е не само ненадмината сиетема за печат, а със съвместимостта  си с G Suite дава на компаниите използващи Google продукти, отключване ма МФУ,  политиките за печат и изчерпателното проследяване, който намалява разходите на клиетите ни. Google и PaperCut предлага на печатния свят и на потребителите си сигурен LDAP като позволява да синхронизирате и удостоверявате потребители на PaperCut директно от G suite или Cloud Identity. С безпроблемното отпечатване от Chromebook и сканирането в Google Drive, PaperCut дава цялостно решение за управление на печата в G Suite среда.

Той е достъпен за всички нива на Google за образование (да, безплатно за училища и университети), потребители на G Suite Enterprise и Cloud Identity Premium. 

 

 

 

 

 

 

Защо това е страхотно?


За системните администратори
Сега те имат много по-лесен начин за синхронизиране и удостоверяване на потребителите и вече няма нужда да ги управляват на няколко места. Това повече или по-малко говори само за себе си, но за да го уточним: спестяването на време и усилия е астрономично.

За крайни потребители
Крайните потребители вече могат да използват PaperCut на всяко устройство или принтер, като влязат с потребителското си име и паролата за Google. 

За организации
С опростената синхронизация / удостоверяване, организациите могат да освободят ресурси и време, които иначе биха използвали за управление на директории.

Това е сериозна, незабавна и забележима възвръщаемост на инвестициите.

 

Вход от Google

Вход от GoogleВлезте във всеки интерфейс на PaperCut MF с вашите идентификационни данни на Google, за да намалите проблемите с паролите. Синхронизирайте потребителите директно от G Suite за безпроблемна облачна директория, която е лесна и достъпна за управление. 

Виж видео

Сканиране към Google Drive 

Сканиране към Google Drive С интегрираното сканиране потребителите могат да сканират директно до своя Google Drive с няколко докосвания, a настройването е също толкова лесно. Сканирайте направо към Google Диск със защитен и вграден работен процес за „докосване и сканиране“, шифрован чрез HTTPS.

Виж видео

Печат с Chromebook

Печат с ChromebookНашето решение за BYOD Mobility Print се отпечатва и работи за Chromebook за минути - независимо дали имате десет или десет хиляди задачи. Изпращате заданията си за печат от потребителски интерфейс на Chromebook за да имате лесен, напълно проследяван печат.

Виж видео

Научи повече