управляеми услуги за печат в облак 
26.05.2021

Quocirca е водещ източник на независима пазарна информация и консултантски услуги в индустрията за печат и процесите свързани с него. Вече е достъпен последният доклад „Cloud Print Services 2021“ на Quocirca, който е съставен от интервюта с над 200 организации във Великобритания, САЩ, Германия и Франция. Новините в него са чудесни за PaperCut Hive. Разбира се продуктът се предлага вече и в България.

Докладът се фокусира върху очакванията, че хибридният печат и хибридното работно място ще бъде често срещан за много бизнеси. Същевременно подчертава редица фактори, които се очаква да стимулират търсенето на управляеми услуги за печат през 2021 г., а и след това.

PaperCut Hive дава възможност за безсървърно печатане, благодарение на технологията Edge Mesh, вдъхновена от Internet of Things (IoT). Това означава, че всеки компютър в организацията е възел за репликация и обработка на задания за печат, пренасяйки най-модерните IoT технологии в света. Докладът също така предоставя полезна представа за това кога организациите очакват да приемат към управление на печата в облака.

 

Прочетете целия доклад:

ТУК