Решения за споделено работно място в Central Park
02.12.2022

Иновативният комплекс Central Park реши дилемата с контрола на печата в своите "coworking" площи.

Този тип индустрия бързо се разраства, но често среща неудовлетворение в областта на печата. Защо?

Разговаряхме с представителите на Central Park, за да разберем как решиха неволите с офисния си печат.

Разкажете ни за работното си място?

Част от нашият бизнес е предоставяне на работни пространства или споделени работни места, което е известно като "Coworking space". Плановете ни са да предоставяме възможност на корпоративните ни клиент да ползват 4000 работни места в общо три офис сгради, което налага автоматизация на контрола във всички области. Управлението на сградите и пространствата, потребителите и компаниите се осъществява, чрез специализирания софтуер OfficeRnD. В него е цялата база данни и той управлява целия процес. Чрез него таксуването и плащанията от нашите клиенти са изцяло автоматизирани.

Какво Ви накара да изберете PaperCut MF спрямо други подобни решения?

Тъй като искаме да дадем възможност за ползване на услуги за управление, контрол и таксуване на принтирането, се спряхме на вашите решения и експертиза. Водещото в избора ни беше, че предлагания от вас продукт PaperCut MF предлага пълна интеграция с OfficeRnD. В крайна сметка разговарях с ваше техническо лице и той мe убеди, че това е перфектното решение в нашата ситуация. Направихме обща среща с разработчиците на OfficeRnD и договорът стана факт.

Какво е най-важното, което постигнахте с интеграцията на PaperCut MF?

Управлението на печата е задължително в нашата среда за възстановяване на разходите. Един пример, можете да разпределите квота за потребител или компания и да я свържете с техните месечни такси. Ако достигнат лимита си, можете да таксувате допълнителното. Опцията за интегриране на PaperCut MF със софтуера за управление на коуъркинг пространство ни даде възможност за централизирано управление, през OfficeRnD, и улесни много фактурирането на потребителите.

Ползването на лични устройства или така наречените Bring Your Own Device (BYOD) също беше голямо предизвикателство. Mobility Print на PaperCut MF е абсолютното спасение в нашия случай. Можете буквално да печатате от всяко устройство, което носите в коуъркинг пространството. Смартфони, таблети, лаптопи, Chromebook, каквото и да е.

Какво бихте казали на някой, който търси подобно решение за печат?

Ако сте като мен и искате да дадете на хората лесена възможност да ползват техниката за печат, чувство за поверителност и сигурност, това е начинът. Смятам, че спестих много дни работа на всички мой колеги и изградихме изключително добре работеща и надеждна система.

Как бихте обобщили цялостния си опит с MPS Bulgaria?

Много полезен и съм сигурен, че вие работите за мен. Убеден съм, че MPS Bulgaria ще продължава да се развива, за да удовлетвори изискванията на клиентите си.

Не се колебайте да се свържете с нас:

ТУК