PaperCut – решениe за управление на печатната среда

ЕМ ПИ ЕС ЕООД има изградено дългогодишно партньорство с водещите световни производители на оборудване за печат и сканиране, както и софтуерни продукти за подобрение и регулиране на тези процеси. Стратегическото сътрудничество с производителите и техните официални представителства в България, е гаранция за високи стандарти на изпълнение и качество, достъп до най-новите технологии и поддържане на конкурентни цени.

"Оторизиран доставчик и сертифициран интегратор за България" на PaperCut 

и като такъв има възможността за продажба, инсталация, конфигурация и консултации относно проектирането и реализацията на цялостни решения за печат, базирани на технологиите. Компанията разполага със сертифицирани от производителя и високо квалифицирани специалисти.

PaperCut Software International Pty Ltd. е световен лидер сред решенията за управление на печатната среда, също така известно като Managed Print Services (MPS). Първата версия е разработена през 1997 г., а днес продуктите на компанията се ползват в над 300 000 организации, в над 175 държави и са преведени на 20 езика.