Добра новина - PaperCut 20.0 вече е наличен
09.07.2020

 

Току-що беше пусната новата версия на PaperCut MF версия 20


Направихме печата по-лесен за потребителите с много подобрения и нови актуализации на Print Deploy, с интеграция на Epic Systems и много други.

 

 

 

Подобряване на дистрибуцията на драйвери за печат

 

PaperCut

С Print Deploy за PaperCut MF и NG инсталирането на опашки за печат и драйвери преминава от досадно и отнемащо време до светкавично бързо и напълно автоматизирано. Вашите потребители могат лесно да намерят и изберат опашки за печат, които да инсталират за себе си (самообслужване), като същевременно имат възможността да се движат из офиси и да отпечатват, просто да работят. Това означава повече време за ИТ отдела, който да се съсредоточите върху важните неща. Плюс това, тъй като това е иновация на PaperCut, всичко се случва по най-лесния за потребителите начин - за Вашия персонал за ИТ поддръжка и за крайните Ви потребители.

 

Научи повече 

 

Мобилен печат - Cloud Print

 

PaperCutCloud Print - Както обещахме, добавяме още към Печат за мобилност. В следващата автоматична актуализация, насрочена през юни / юли 2020 г., ще пуснем новата функция за печат в облак, като ще дадем на потребителите още по-лесен начин за печат, без да е необходимо да бъдат свързани с мрежата на тяхната компания. Проста, сигурна алтернатива на Google Cloud Print, напълно безплатна за клиентите на PaperCut. Заданията за печат се доставят чрез партньорска връзка (същата технология като Google Meet). Заданията остават локални, ако са в мрежа, иначе се изпращат през облака като най-бързия маршрут е през интернет.

Научи повече

 

Предотвратяване на сривове на сървъра на PaperCut

 

PaperCutНово решение за защита на сървъра на приложения PaperCut, където технологиите за клъстериране или виртуализация не могат да осигурят отказ. 
Автоматичен отказ на AppServer: Увеличаваме нашата устойчивост в приложението с функция за автоматично отказване. Когато се използва с мрежов балансьор за натоварване, той увеличава максимално време за работа на PaperCut Application Server. Чудесен за клиенти, които изискват бърз изтеглен печат.
Осигурява самолечение в случай на отказ от ниво на приложение и външни компоненти като - Secondary Servers, Site Servers, Embeddeds, User Client.

 

Научи повече

 

Здравеопазване 

 

PaperCut

Epic - С новата пълна съвместимост на Epic  болниците и доставчиците на здравни услуги вече имат силни функции за управление на печат като сигурен печат, печат Find-me и проследяване на дневника за печат;

Cerner PaperCut MF работи вече и с Cerner - с някои предупреждения около разполагането с точните ресурси за изпълнение.

Други - Има много примери за работа с PaperCut в EMR среди - просто ни попитайте и ще Ви отговорим дали вашата EMR система е съвместима с PaperCut MF.

 

Научи повече

Допълнителните функции

 

Подобреното внедряване на MFD означава, че като интегратор вече можете групово да инсталирате и конфигурирате устройства в  PaperCut чрез CSV файл, така ще намалите времето за настройка и внедряване при клиента. Също така ще можете да добавяте предварително устройства към PaperCut, преди инсталирането им.

Научи повече


Scripting на устройството излиза от Percolator (бета) и сега поддържа шест допълнителни вградени платформи.

Научи повече


Поддръжката на много домейни в Google Cloud Directory (в Percolator) предлага импортиране / удостоверяване на много домейни за Google G Suite.

Научи повече

Нови вградени актуализации на платформите на различни производители

 

Многократен избор на език в MFD за Sharp устройства.

Вградените подобрения за устройства на Ricoh, включващи автоматично откриване на задания за сканиране със смесен размер и поддръжка на езика на Māori.

Сега Lexmark MFD разполага с пълно интегрирано сканиране, предоставяйки мощни опции като Scan to Cloud и OCR. Lexmark MFD често биват брандирани като други марки като Konica Minolta и Toshiba, което осигурява функционалност и на тях.


Нова интегрирана съвместимост на сканиращия потребителски интерфейс за HP 4.3 инчови екрана.

Научи повече