Серията Brother L6000 с лице към едрия бизнес
28.07.2021

 

Mарката Brother е световно утвърден производител на техника със среден пазарен дял над 35% за монохромни печатащи устройства в България. Този факт определя марката като лидер в този сегмент през последните години. Благодарение на конкурентните си цени, здрава механика и постоянна адаптация към съвременни софтуерни приложения за печат и архивиране, устройствата на Brother станаха неизменна част от предпочитаните решения за корпоративни клиенти.


Бих искали да насочим вашето внимание към бизнес серията моно лазерни печатащи устройства Brother L6000, която осигурява висока скорост, надеждност и производителност, както и ниска цена на собственост (Total Cost of Ownership). Гамата включва няколко модела, но ние ще акцентираме на лазерен принтер HL-L6400DW и мултифункционално устройство 4 в 1 MFC-L6900DW. Тези модели са подходящи за групово ползване и големи обеми на печат, което ги прави добър вариант за реализиране на проекти по оптимизация и централизация, при въвеждане на управляеми услуги за печат.

 

Ето и кратко представяне на продуктите:

 

HL-L6400DW, еднофункционално печатащо устройство A4 формат

50 ppm

Duplex Print

Gigabit Ethernet, Wireless, NFC

Научи повече

 

Brother HL-L6400DW може да улесни още повече споделянето на принтер в офиса, като бъде конфигуриран с финишер. Опционална изходяща тава MX-4000 е сортиращ апарат с 4 изходящи тави по 100 листа. Отделните потребители или групи ще могат да разпределят задачите си по-лесно като всеки ползва различен контейнер.

 

MFC-L6900DW, мултифункционално печатащо устройство А4 формат

 50 ppm

100 ipm

Duplex Print, Copy, Scan, Fax

Gigabit Ethernet, Wireless, NFC 

Научи повече

 

Многофункционалният принтер/копир/скенер/факс MFC-L6900DW е първият модел на марката, който разполага с автоматично подаващо устройство с едновременно сканиране от двете страни на оригинала и капацитет от 80 листа. Тази двойна CIS технология позволява скорост на сканиране със 100 изображения в минута (ipm). В комбинация с високата разделителна способност от 1200x1200 dpi, Brother MFC-L6900DW се превръща в изключителен помощник за ежедневно мрежово сканиране и дигитализация на архиви.

Ключови характеристики на серията черно бели печатащи устройства L6000

Превъзходна производителност и лекота на използване:

Задачите за печат с голям обем се управляват лесно, без да е необходимо често презареждане на хартия. Стандартната тава може да побере до 520 листа, а с различните опционални модули може да се достигне до общ входящ капацитет от 2600 листа. Ето какви варианти са възможни -опционална тава LT-5505 за 250 листа, опционална тава LT-6505 за 520 листа или опционален модул с тави TT-4000 с 4 x 520 листа.

По-добри общи разходи за собственост (TCO):

Лазерният принтер HL-L6400DW и мултифункционално устройство MFC-L6900DW поддържат средно месечно натоварване на печат до 25 000 страници и максимално до 100 000 страници. Тонер касетата е с ултра висок капацитет от 20 000 страници и позволява ниска стойност на отпечатък (цена на копие).

Опростете бизнес операциите:

Модели се управляват лесно през мрежа с професионалния софтуер BRAdmin Professional на Brother. Този мрежови инструмент е безплатен и поддържа отдалечена конфигурация, фърмуерен ъпдейт и наблюдение на полезна информация като брой страници, тонер и състояние на барабана.

Персонализирани решения за работния процес:

Тъй като всеки бизнес има свойте уникални изисквания, Brother предлага гъвкави решения, които могат да бъдат персонализирани при необходимост.

С Brother Special Solutions Customisation (SSC) ще може да промените продуктите на Brother, за да отговарят на вашите точни изисквания. Някои примери за SSC заявки включват:

  • Интелигентно сканиране към приложения;
  • Персонализиран софтуер, драйвери за печат и фърмуер;
  • Автоматизирано инсталиране и внедряване на драйвери за печат и софтуерни пакети;
  • Предварително конфигурирани устройства преди изпращане - за да се гарантира, че пристигат готови за работа.

Brother Solutions Interface (BSI) е платформа за услуги, която има за цел да подобри производителността и ефективността на клиентите, като позволява на разработчиците на софтуер да създават лесно персонализирани решения. Благодарение на отворен за ползване Brother Solutions Interface (BSI), устройствата от серията L6000 предлагат пълна итеграция със системи за управление на печата PaperCut MF

Научи повече

Удобство за мобилни устройства:

С вградена безжична мрежа (IEEE 802.11b/g/n) устройствата Brother L6000 поддържат удобната интеграция на мобилни устройства в ежедневен работния процес. Brother AirPrint, Android Print Service Plugin, Cortado Cloud Print™, iPrint&Scan, Mopria, NFC, Wi-Fi Direct™ позволяват на потребителите да печатат директно от мобилните си устройства. JPEG и PDF документи могат да бъдат директно отпечатани, докато факсовете и копията могат да бъдат визуализирани. Продуктите на Apple също могат да записват документи в iCloud.

Виж видео