17.07.2023

ЧОУ "Цар Симеон Велики" разполага с модерна база, собствена кухня и транспорт, басейн и тенис корт. Профилирани паралелки след 4. клас по STEM и предприемачество.

За да покрием изцяло изискванията на ръководството по модернизиране на инфраструктурата за печат, копиране и сканиране,  MPS Bulgaria изпълни свойте ангажименти по договор, както следва:

1. Обновяване на хардуера.

Доставихме висок клас техника Konica Minolta и Brother, която да се ползва само след автентикация на служители и ученици.

2. Предоставяне на възможност за принтиране от всякакви устройства.

Голяма част от наличните работни станции са Chromebook. Това е мястото, където се намесва софтуерът за управление на печата. PaperCut предоставя крос-платформена, която включва ползване на Chromebook, Windows, Mac, Apple, Android - каквото и да е.

3. Редуциране на текущите принтери.

Една от ключовите функции е печатът Find-Me - изпраща потребителските задания за печат към една виртуална опашка и след това се освобождава от принтера, до който сте най-близо. Позволява на учители, ученици и служители да печатат навсякъде, когато са готови. Дадохме възможност това да се осъществява по два метода – с персонална безконтактна карта или чрез QR код и мобилно устройство. Това намали броя на текущата техника за печат.

4. Съвършена ИТ среда.

Софтуерът за управление на печата PaperCut MF незабавно осигури видимост и лесна поддръжка. Системни администратори вече контролират и наблюдават средата за печат от централизирана конзола. Те не трябва физически да посещават принтерите.

 

 

 

Научи повече