Производство

ЕМ ПИ ЕС ЕООД предлага експертна помощ, консултиране и внедряване на решения за повишаване на ефективността при създаване и обработка на документи за промишлени предприятия. Обхващаме целия процес - от обследване на инфраструктурата, през разработване на проекта, изграждане и пускане в експлоатация, до поддръжка на цялостното решение чрез облачен мониторинг. Ние гарантираме за изпълнението на проекта и следим дейностите да бъдат извършени в срок, с необходимото високо качество и в рамките на определения бюджет. За целия срок на договора ЕМ ПИ ЕС ЕООД гарантира функционалността на внедреното решение. Всяко решение е съобразено с конкретните нужди на клиента и гарантира надеждна съвместимост с производствените процеси. 

Екипът ни включва висококвалифицирани инженери с дългогодишен опит и актуални сертификации, които им позволяват да решават успешно различните предизвикателства на различните клиенти. Така можем да предлагаме услуги и да отговаряме на нуждите на много и различни клиенти. Всеки проект и клиент е уникален. Благодарение на опита ни от предишни проекти, специализираният екип от експерти и ангажираността ни към технологичното развитие, ние можем да осигурим на вашето производство възможността за подобряване на ефективността и намаляване на разходите в областта на печата и управлението на физическите архиви.

Проектите, които ЕМ ПИ ЕС ЕООД изпълнява за клиентите си, се основават на извършените анализи и дават възможност на клиентите да постигнат значително намаляване на разходите за печат веднага след като проектът е въведен в експлоатация.

 

Референтни проекти и клиенти

ЛЕМ България ЕООДЛЕМ България ЕООД

2017 г.

"Наемане на централизирана система за печат за период от 60 месеца"

Описание:

Предоставяне на високоскоростни копирни машини и софтуерни продукти за контрол на печата и интеграцията им към производствените процеси. Осигуряване на 24/7 техническа поддръжка чрез облачно наблюдение за подсигуряване на непрекъсваемост на производството на завода.

 

Имаш въпроси?
Свържи се с нас на:
+359 2 42 70 892 sales@mpsbulgaria.com
Изпрати запитване